5 populairste merken auto import

Auto importeren populair

Een auto importeren uit Duitsland kan zeer voordelig zijn. Daarom mogen we veel Duitse auto’s importeren in Nederland. Maar wat zijn nou de populairste merken voor auto import? Dit zijn de 5 automerken die wij het meest importeren uit Duitsland:

1. BMW

Het automerk waarvan wij de meeste auto’s mogen importeren is BMW. De BMW 5 Serie is het populairste model voor auto import uit Duitsland. Maar ook de BMW 1 Serie, BMW 3 Serie, BMW 7 Serie en BMW X5 doen het goed. De modellen van het Duitse automerk zijn zo populair omdat BMW in het hoge segment auto’s valt. Op relatief dure auto’s valt het meeste voordeel te behalen wanneer je ervoor kiest om deze in Duitsland te kopen. Lees hier alles over het importeren van een BMW uit Duitsland.

BMW import Duitsland

De BMW X5 bij de RDW in Amsterdam

2. Audi

BMW wordt op de voet gevolgd door Audi. Ook Audi is een premium Duits automerk. In dit luxe segment valt het meeste voordeel te behalen auto import. De Audi A6 is veruit de populairste importauto dit jaar. En we mochten zelfs een Audi RS6 importeren, de meest extreme uitvoering van de Audi A6. Meer informatie over Audi import uit Duitsland.

Audi kopen in Duitsland

Een Audi Q3, import uit Duitsland

3. Mercedes-Benz

Na Audi en BMW kan Mercedes natuurlijk niet ontbreken. Mercedes-Benz komt na Audi en BMW op de derde plek. De E-Klasse en C-Klasse worden het meest gekocht in Duitsland. Ook een Mercedes importeren? Hier vind je meer informatie over het kopen van een Mercedes in Duitsland.

Mercedes kopen in DUitsland

Mercedes-Benz S-Klasse. Deze importauto is nu een taxi in Amsterdam.

4. Volkswagen

Op vier staat Volkswagen, weer een automerk uit Duitsland. In deze zomer mochten wij onder andere een Volkswagen Golf R, Volkswagen Tiguan en Volkswagen Sharan importeren. Het merk uit Wolfsburg wordt dus niet alleen nieuw goed verkocht. Ook als import auto zijn de VW’s populair.

Volkswagen Golf importeren uit Duitsland import

Volkswagen Golf R uit Duitsland

5. Volvo

Op nummer vijf in ons lijstje vinden we het eerste niet Duitse merk. Het Zweedse Volvo wordt steeds vaker geïmporteerd uit het buitenland. Alle Volvo’s vonden we tot nu toe in Duitsland. Onlangs vonden we nog een Volvo V60 en Volvo XC90 die we uiteindelijk mochten importeren. En ook voor de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin-Engine worden we regelmatig gebeld, omdat dit model in Nederland al uitverkocht is voor 2015.

importeren volvo

Volvo’s worden steeds vaker in Duitsland gekocht

Ieder merk, uit welk land dan ook

Natuurlijk importeren we iedere auto uit het buitenland. Deze 5 populairste merken zijn dan ook zeker niet de enige merken die we importeren. Wat te denken van MINI, Porsche of bijvoorbeeld Land Rover. Allemaal merken die veel in Duitsland gekocht worden. Wil je meer informatie over het vinden van jouw droomauto en auto import? We zijn te bereiken op info@importeermijnauto.nl of 0297 712 555.