Audi Q7 importeren uit Duitsland

De nieuwe Audi Q7 is populair. De grootste SUV van Audi verscheen in het najaar van 2015 voor het eerst op de Nederlandse wegen. Wij hebben inmiddels vier Q7’s mogen importeren. Stuk voor stuk omdat levering in Nederland tijd kost en de Audi’s in Duitsland vaak bómvol opties uitgevoerd zijn.

Snufjes

‘Bómvol opties’ is zeker niet overdreven, Duitsers voeren auto’s doorgaans goed uit. En Audi is behoorlijk los gegaan met nieuwe snufjes en innovaties op de Audi Q7. Een optie die direct in het oog springt is de ‘Audi Virtual Cockpit’. De traditionele klokken zijn vervangen door een groot display met meerdere weergavemogelijkheden. En misschien wel nog opvallender is de vernieuwde middenconsole. Bekende opties als Bang & Olufsen geluid, sportstoelen en adaptive cruise control zijn natuurlijk ook aan te vinken. Last but not least is er natuurlijk de mogelijkheid voor een derde zitrij. Hierdoor is de SUV in te zetten als een echte MPV.

Audi Q7 Duitsland

Audi importeren uit het buitenland

Terug naar auto import. Dat er zat mensen op zoek zijn naar een Q7 uit het buitenland hebben wij de laatste tijd wel gemerkt. Afgelopen zaterdag mochten wij maar liefst de vierde Audi Q7 afleveren. Drie Q7’s vonden wij in Duitsland, nummer vier in Oostenrijk.

Audi Q7 importeren

Waarom een Q7 importeren?

Een Audi importeren uit het buitenland kan aantrekkelijk zijn om meerdere redenen. Levertijd, de uitvoering en het aankoopbedrag kunnen bijvoorbeeld allemaal meespelen wanneer iemand kiest voor auto import. Een auto importeren uit het buitenland is makkelijker dan je denkt. Wij kunnen je helpen met de invoer in Nederland, de BPM aangifte, het transport, de aankoop of de zoektocht.

Audi Import Duitsland

Ik wil een Audi Q7 importeren uit het buitenland

Ben jij ook op zoek naar een nieuw model Audi Q7 of naar de nieuwe Audi SQ7? Neem contact op met Importeermijnauto.nl. Of vraag een kostenoverzicht op voor het importeren van een Q7, inclusief BPM berekening.