Rogier & Michiel

Rogier & Michiel

Importeermijnauto.nl importeert auto’s in klantopdracht. Wij kunnen bemiddelen, adviseren en je begeleiden in het gehele importtraject.

Al vanaf €400,- regelen wij autoimport voor particulieren, bedrijven en autodealers. Van het zoeken naar een importauto tot aan het afleveren in onze showroom of op een gewenste locatie: Importeermijnauto.nl regelt het van A tot Z.

Importeermijnauto.nl is onderdeel van MIAVU Automotive,: een fullservice autobedrijf dat zich volledig specialiseert in bemiddeling van autoimport en autoverkoop binnen het luxe segment. De drijvende krachten achter Importeermijnauto.nl zijn Michiel Gouka en Rogier Nievaart. Met onze jarenlange ervaring en contacten in de autoimport- en verkoopbranche zijn wij op alle facetten voorbereid.  Importeermijnauto.nl ontzorgt. Flexibel, dienstverlenend en meedenkend. Dat vat ons team kort samen.
Rogier Nievaart, woonachtig in Amsterdam, studeerde af aan de IVA Driebergen, volgde Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft een zeer ruime ervaring in de autobranche. In z’n loopbaan werkt Rogier al vanaf 2006 met auto import uit het buitenland.

Ik was vijf jaar Sales Manager van het grootste Audi Centrum van Nederland: Audi Centrum Amsterdam. Na ruim 18 jaar gewerkt te hebben voor autobedrijven begon het bij mij te kriebelen om voor mijzelf te starten. Maar dan wel op een wijze waarbij de klant (zowel kopende als verkopende partij) centraal staat.

Rogier

Michiel Gouka, woonachtig in Amsterdam, studeerde af aan de Co-op HEAO Commerciële Economie en volgde een Premaster marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Van jongs af aan ben ik bevlogen over auto’s en de autobranche. Daarom heb ik in 2007 als afstudeeropdracht een businessplan ontwikkeld voor het importeren van jong gebruikte auto’s uit Duitsland en heb daar mijn beroep van gemaakt. Na bijna zes jaar een eigen autoimportbedrijf te hebben gehad, wilde ik de klant op meerdere facetten bedienen – zowel import als verkoopservice.

Michiel

Onze autoimport filosofie

Wij van Importeermijnauto.nl snappen dat het importeren van een auto uit het buitenland veel vragen oproept. Wat zijn de kosten en hoeveel tijd ben ik hiervoor kwijt? Terechte zorgen, aangezien het gaat om een bijzondere aanschaf gaat en daar wil je je graag goed bij voelen. Een auto importeren is voor iedereen te doen, maar de ervaring leert dat het veel tijd en rompslomp kost. Daarom nemen wij jouw zorgen op ons. Met professioneel advies, persoonlijke aandacht en transparantie gedurende de gehele autoimport. Van het eerste contact met de dealer tot aan de aflevering in onze showroom of bij jou thuis of op kantoor. Importeermijnauto.nl, onderdeel van MIAVU Automotive, ontzorgt.

Voor wie zijn we? Voor iedereen.

We zijn er voor iedereen die een auto wilt of gaat importeren uit het buitenland. Voor de slimme autokoper die Europees en/of intercontinentaal denkt en doorheeft dat het aanschaffen van een importauto loont. Of dit nu een nieuwe importauto is of van een paar jaar oud, geen enkel probleem. Ook oldtimers, young timers en klassiekers kunnen wij professioneel en veilig importeren voor je. Met de jarenlange ervaring in de importbranche mogen wij ons met zekerheid autoimportspecialisten noemen en samen met u zorgen wij ervoor dat het importproces tot in de puntjes geregeld wordt.