Auto importeren; kan ik mijn oude auto inruilen?

aankoopbegeleiding autoimport

Als je besluit om je nieuwe auto te importeren, hoe kom je dan van je oude auto af? Bij importeermijnauto bieden we de oplossing; bij ons kun je je oude auto inruilen.

Oude auto inruilen bij importeren

De meeste mensen die een auto kopen, hebben een oude auto die verkocht moet worden. Die oude auto zou je in kunnen ruilen bij de dealer in Duitsland, maar eigenlijk is dit geen optie. Naast het importeren van je nieuwe auto uit Duitsland, moet je oude auto namelijk geëxporteerd worden naar het buitenland. Dit is omslachtig en brengt veel kosten met zich mee, daarom gebeurt dit ook zelden tot nooit. 

Natuurlijk

Een auto inruilen in Duitsland is omslachtig. Daarom ruilen wij in of verkopen wij in opdracht.

De oplossing: je auto bij ons inruilen bij importeren

Je oude auto inruilen in Duitsland is dus geen optie. Daarom bieden wij een oplossing voor dit probleem, bij ons kun je je oude auto gewoon inruilen. Als je een auto door ons uit Duitsland laat importeren, nemen wij immers écht alles uit handen! Via onze taxatiemodule kun je de inruilwaarde van jouw auto laten berekenen, wij benaderen je dan snel met een voorstel. Wij zijn een professioneel autobedrijf met een groot inkoopnetwerk. Als je een auto bij ons inruilt staat het geld snel op je rekening, dat is het grote voordeel van inruilen! Vul de taxatiemodule hier in.

Conclusie: je oude auto inruilen of verkopen is geen probleem

Wanneer je een auto wilt importeren uit Duitsland of een ander land, is het geen probleem als je een oude auto hebt. Je kunt het oude voertuig gewoon inruilen bij ons in Nederland. Neem contact op met ons voor meer informatie, of loop eens binnen bij onze vestiging in Uithoorn!