Bang & Olufsen: Luxe Audi uit Duitsland

Bang & Olufsen speaker A6 Audi

In Duitsland zijn auto’s vaak luxe uitgevoerd. Dat komt onder andere door de lagere nieuwprijs in Duitsland en de uitgifte van jahreswagens, werksdienstwagens en vorführwagens. Naast de besparing bij het importeren van een auto is de luxe uitvoering dan ook een zeer belangrijke reden om een auto in Duitsland te kopen.

Audi A6 Interieur

Audi A6 uit Duitsland

Afgelopen maand kregen wij een mooi voorbeeld binnen. We mochten een Duitse Audi A6 importeren. De auto werd door de koper zelf gevonden in Duitsland en de belangrijkste reden om deze Audi te importeren was de overvolle uitvoering. In de Audi A6 uit Duitsland zit bijvoorbeeld een Bang & Olufsen geluidssysteem ter waarde van €9.033! Daarnaast zitten er een standkachel, massagefunctie en stoelkoeling in de Duitse Audi. Allemaal opties die op de meeste Audi’s in Nederland niet zitten.

Audi A6 Massage Stoel

Reden auto importeren niet alleen de prijs

Veel mensen denken dat anderen alleen een auto importeren omdat dit een hoop geld scheelt. Maar dat is dus niet eens altijd de hoofdreden. Het is zeker een belangrijke reden omdat het duizenden euro’s kan schelen, maar de luxe uitvoering en de ruime keuze in Duitsland zijn ook zeer belangrijke redenen. De Audi die wij mochten importeren is hiervan dus een uitstekend voorbeeld.

Audi A6 Duitsland

Bang & Olufsen wel in Duitsland

Vrijwel niemand kiest er in Nederland voor om zo’n professioneel geluidssysteem met maar liefst 15 speakers aan te vinken op de optielijst. En ook een Audi A6 met stoelmassage is uniek in ons land. Deze Audi heeft het allemaal aan boord.

Bang en olufsen speaker

De jahreswagen

In Duitsland rijden veel jahreswagens rond. Dat betekent dat deze Duitse auto’s tegen een gereduceerde prijs zijn verkocht aan een medewerker van bijvoorbeeld Audi in Duitsland. Dit soort auto’s zijn vaak luxe en soms zelfs full-options uitgevoerd. Wij importeren regelmatig jahreswagens voor de vele aanwezige opties.

Audi A6 importeren

Meer luxe voor een betere prijs

Wil jij ook profiteren van meer luxe voor een betere prijs? Neem contact met ons op zodat wij een auto voor je kunnen zoeken in Duitsland. Of neem zelf eens een kijkje in het Duitse autoaanbod en zoek bijvoorbeeld eens naar een jahreswagen. Goede websites hiervoor zijn mobile.de en Autoscout24.de.

Sleutel Audi A6 Standkachel