Droomstage bij een vernieuwend autoconcept; Online marketeer.

Bocca & MacBook

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), die ons ondersteunt in de online marketing. We zoeken iemand die een liefhebber van auto’s is en de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zeer goed beheerst.

Auto importeren en stallen

Daarnaast willen we een teamgenoot met een vlotte, maar nette uitstraling. We verwachten iemand die initiatief toont, geduld heeft en klantvriendelijk is. We zoeken iemand die minimaal een HBO opleiding doet.

Wij zijn MIAVU Automotive B.V. Een snel groeiend bedrijf met een geheel nieuw concept in de autobranche.
Auto import is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij zijn hiervoor ‘Importeermijnauto.nl’ gestart, waarvoor jij aan de slag gaat. Daarnaast verkopen wij auto’s in opdracht en uit eigen voorraad.

auto import specialist

Ons bedrijf is gevestigd in een industrieel pand in Uithoorn genaamd “ De Automobielfabriek’, onder de rook van Amsterdam. We zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Als je bij ons stage loopt ga je ons helpen met online marketing, zoekmachine optimalisatie en website beheer. Wij zijn zeer actief op alle sociale media, onze weblog en op het gebied van fotografie. Daarnaast ga je ons ondersteunen bij het importeren van auto’s uit Duitsland.

Denk jij dat voldoet aan onze eisen en heb je zin om deze stage aan te gaan?
Aarzel dan niet en meld je aan!

info@importeermijnauto.nl
0297-712 555
www.miavu.nl
www.thebetaserver.in/importeermijnauto

Showroom Uithoorn