Mobile.de in het Nederlands!

Mobile.de Nederlands

Mobile.de is sinds kort beschikbaar in het Nederlands. De bekendste Duitse zoeksite voor auto’s was voorheen alleen beschikbaar in het Duits en het Engels. Nu zijn er een hoop talen toegevoegd, waarmee het bedrijf de website een stuk toegankelijker maakt voor de buitenlandse markt.

Internationale markt

Mobile.de is nu beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Roemeens, Russisch, Tsjechisch en Turks. Mobile.de lijkt zich steeds meer te richten op de internationale markt. Door heel Europa worden auto’s gezocht op Mobile.de waar maar liefst 1.460.027 auto’s aangeboden worden. 1.274.779 auto’s hiervan staan te koop in Duitsland. (datum: 22-02-2016). Steeds meer mensen hebben de mogelijkheid van het importeren van een auto gevonden.

Verwarring weggenomen

Wanneer je Duits of Engels niet zo goed is kon er soms verwarring ontstaan rondom bepaalde woorden op Mobile.de. Iedereen weet wel hoe je moet zoeken in het Duits, maar met name sommige woorden riepen wel eens wat vragen op. Gelukkig is het nu nog wat makkelijker en leuker om je nieuwe auto te zoeken op Mobile.de.

Zoektocht

In Nederland wordt ook veel gezocht op Mobile.de. De zoektocht naar een importauto wordt vaak gestart op Mobile.de omdat dit de bekendste site is. Een goede tweede optie is Autoscout24.de. Ook wij als team Importeermijnauto.nl starten onze zoektocht meestal op deze twee websites.

De auto importeren in Nederland

Na het vinden van je droomauto op Mobile.de zijn er een aantal dingen die moeten gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop bij de Duitse dealer, het transport naar Nederland, de RDW keuring en het doen van de BPM aangifte (en de betaling hiervan).

Bij dit hele import traject kan thebetaserver.in/importeermijnauto je helpen. Op onze blog lees je meer informatie over het importeren van auto’s en nieuwtjes uit de autobranche. Wil je graag hulp bij het importeren van je auto? Neem dan contact op met thebetaserver.in/importeermijnauto. Stuur een mailtje naar info@importeermijnauto.nl of bel 0297-712 555.