Mobile.de – Je zou bijna in Duitsland gaan wonen..

BMW M4 Duitsland

Een auto kopen op Duitse autosite Mobile.de en Autoscout24.de – Een auto kopen in Duitsland is leuk omdat er meer keuze is bij de Duitse dealers dan bij Nederlandse dealers. Daarnaast zijn er veel bijzondere auto’s, luxe auto’s en droomauto’s te vinden. Maar het leukste verschil is nog wel de prijs. Neem maar eens een kijkje op Mobile.de, dan zou je als autoliefhebber bijna in Duitsland gaan wonen!

Mobile.de mobile.nl invoeren auto

Mobile.de. “Deutschlands größter fahrzeugmarkt.”

Meer Duitsers, meer auto’s

In Duitsland is er veel meer occasion aanbod. Niet zo gek als je bedenkt dat er in Duitsland ongeveer 81.000.000 mensen wonen en in Nederland ongeveer 17.000.000. Over het algemeen zijn Duitse auto’s beter uitgevoerd met meer opties en een sterkere motor. Veel meer luxe en fun dus!

Duitsland Nederland Mobile.de copy

In Duitsland wonen ongeveer 81 miljoen mensen. In Nederland maar 17 miljoen.

Mobile.de en Autoscout24.de favoriet

Mobile.de en Autoscout24.de zijn onze favoriete websites om een auto in Duitsland te zoeken. Mobile heeft het grootste aanbod in Duitse auto’s (bijna 1,5 miljoen voertuigen te koop 07/2015). Zelf starten wij meestal de zoekopdracht op Mobile.de of Autoscout24.de als wij een Duitse auto gaan importeren.

Autoscout Duitsland Autoscout24

Slim omgaan met Duitse autoprijzen

De prijs van een auto uit Duitsland is een stuk lager. Voor de Duitser is dit natuurlijk geweldig nieuws, maar als Nederlander kun je hier ook slim mee omgaan. Een auto kopen in Duitsland en vervolgens importeren in Nederland. Je moet dan nog wel BPM betalen aan de Nederlandse overheid, maar daar is vaak al zo veel van afgeschreven dat het voordeel nog steeds aanzienlijk is! Al wordt het helaas nooit zo voordelig als wanneer je zelf in Duitsland woont.

Porsche Duitsland

Zo voordelig als in Duitsland wordt het nooit, maar ook importeren loont!

Auto zoeken in Duitsland een leuke hobby

Niet alleen wanneer je actief op zoek bent is het leuk om eens een kijkje te nemen op de website ‘Mobile.de. Op Mobile zijn veel leuke auto’s te vinden, vaak genoeg modellen die niet in Nederland te koop zijn. Als autoliefhebber kun je jezelf uren vergapen aan de leukste modellen.

Mobile.de autoscout24

Op Duitse autosite Mobile.de en Autoscout24.de kun je jezelf uren vergapen aan auto’s!

Naar Duitsland verhuizen of auto import

Je moet natuurlijk wel een heel grote autoliefhebber zijn, wil je om deze reden naar Duitsland verhuizen.. Je kunt nog altijd een auto importeren uit Duitsland om een beetje voordeel mee te pikken! Meer info over auto import vind je hier.

Gute fahrt!