Een nieuwe BMW 5 Serie!

bmw-5-serie-g30-import

BMW kwam deze week met belangrijk nieuws. De nieuwe BMW 5 Serie werd uitgebracht. BMW pakt meteen uit met een plug-in hybride versie (BMW 530e iPerformance) en een dikke V8 met 462pk (M550i xDrive). Vanaf februari volgend jaar zullen de nieuwe 5 Serie modellen bij de dealers te zien zijn. Bestellen kan al vanaf november. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Nieuwe snufjes

Leuke nieuwe snufjes zijn er genoeg op de nieuwe BMW 5 Serie. Zo is het iDrive systeem voor het eerst voorzien van een touchscreen. Hierop zijn ‘live tegels’ weer te geven. Zo is de bestuurder altijd op de hoogte van de informatie die hij wilt zien. Ook LED koplampen zijn standaard op iedere nieuwe 5 Serie, optioneel zijn deze ook nog adaptief. Je smartphone opladen kan draadloos in de nieuwe BMW, er is een wifi hotspot beschikbaar en de sleutel van iedere 5 Serie is uitgerust met een scherm. Met het scherm kun je bijvoorbeeld de climate control vast inschakelen.

Meer luxe dan ooit in de nieuwe BMW 5

Ook aan comfort is er geen gebrek in de nieuwe 5 Serie. Zo kun je de stoelen voorzien van een massagefunctie. De luchtverfrisser kan voorzien worden van twee verschillende geuren, in totaal zijn er hier acht van leverbaar. Interieurverlichting kun je instellen in acht verschillende functies. En er zullen meerdere audioupgrades zijn. Standaard is de 5 al voorzien van een goed surroundsysteem, maar een Harman Kardon of zelfs een Bowers & Wilkins geluidssysteem behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard tegen een (behoorlijke) meerprijs.

Vanaf november beschikbaar

Vanaf februari is de BMW 5 Serie in Nederland beschikbaar. Maar een model als de 5 Serie is ook zeer interessant om aan te kopen in Duitsland. Lees hier meer over het importeren van auto’s. Wilt u persoonlijk contact? Neem dan contact op met Importeermijnauto.nl.