Pakketje: Nieuwe kentekenplaat houders

Kentekenplaat houders

We zijn natuurlijk al jaren actief met het importeren van auto’s bij Importeermijnauto.nl. Maar sinds begin 2015 hebben we een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl. Bij een nieuw logo horen ook nieuwe kentekenplaat houders!

Pakketje

Die doos nieuwe kentekenplaat houders hebben we net binnen. Inmiddels rijden de eerste auto’s al rond met een nieuw kenteken, een nieuwe kentekenplaat én zo’n nieuwe kentekenplaat houder.

Nieuw kentekenplaat nederland duitsland

Inmiddels rijden de eerste auto’s rond met onze nieuwe kentekenplaat houder

Volledige service bij auto importeren

We doen volledige service bij het invoeren van een auto uit het buitenland. En als we volledig zeggen, dan bedoelen we ook volledig. Wanneer jij je auto laat importeren door Importeermijnauto.nl letten we dus ook op de details. Dus ook een mooie stevige houder voor je nieuwe Nederlandse kentekenplaten.

Luxe kentekenplaten

Daarnaast laten wij voor alle import auto’s ‘luxe kentekenplaten’ drukken bij een erkende kentekenplaten fabrikant. Met luxe kentekenplaten bedoelen we kentekenplaten met oplegletters, in plaats van geperste letters. Is je dit verschil nooit eerder opgevallen op auto’s? Kijk dan maar eens om je heen. Vrijwel alle premium merken in Nederland, zoals Audi, BMW, Porsche en Mercedes, leveren auto’s af met luxe kentekenplaten. Budgetmerken doen dit meestal alleen wanneer je hierom vraagt.

Luxe kentekenplaten import

Nieuwe kentekenplaat houders ook voor MIAVU Automotive

Ook voor MIAVU Automotive, onze auto verkoopservice, lieten wij een nieuwe houder bedrukken voor kentekenplaten. Auto’s die te koop staan bij MIAVU zijn inmiddels uitgerust met een frisse nieuwe houder. En ook met deze kentekenplaat houder rijden inmiddels enkele auto’s op de Nederlandse wegen.

kenteken nederland import auto

Ook voor MIAVU hebben we nieuwe houders voor kentekenplaten

Kentekenplaat houder ook blanco

Ohja, mocht je een blanco kentekenplaat houder willen op je nieuwe import auto dan zetten we die er natuurlijk ook voor je op. Rondrijden met ons merk is immers niet verplicht. De meeste mensen laten de kentekenplaat houder van Importeermijnauto.nl echter op hun import auto zitten. En daar zijn wij dan weer trots op!