5 redenen voor transport door transportbedrijf

Importeren auto Nederland

Als je een auto koopt in Duitsland raden wij aan om deze te laten transporteren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je auto zelf op te halen. Maar wij zijn daar geen voorstander van. Wij geven je vijf redenen om voor transport door een transportbedrijf te kiezen bij het importeren van een auto.

1 Transportbedrijf vervoert veilig

Als je de auto die je koopt in Duitsland op een trailer laat transporteren is dat veilig. Onze vaste chauffeurs zijn professionals en werken al jaren met autotransport. Auto’s worden goed vastgezet op moderne trailers van het transportbedrijf waar wij mee werken. Voordat de auto meegaat wordt de auto nagelopen door de chauffeur.

Verzekerd transport auto

2 Inschakelen transportbedrijf scheelt jou tijd

Als je zelf naar Duitsland moet kost dit een hoop tijd. Reken maar op minstens een dag werk als je een auto gaat halen bij de Duitse dealer. Zeker wanneer de auto ver in Duitsland te koop staat kost het natuurlijk veel tijd om de auto op te halen, Duitsland is immers een stuk groter dan Nederland. Daarom is het fijn als een transportbedrijf je importauto ophaalt, dat scheelt jou immers tijd.

import transport

3 Transportbedrijf is voordeliger dan je denkt

Tuurlijk kost het geld om je auto te laten vervoeren op een trailer. Maar het prijsverschil is vaak kleiner dan je denkt. Denk maar eens aan wat je allemaal nodig hebt om een auto te halen in Duitsland. Een trein- of vliegticket of extra auto met tweede bestuurder, brandstof voor de terugreis met je nieuwe auto, een tijdelijk kenteken en een verzekering.

Het transportbedrijf haalt meerdere auto’s per rit naar Duitsland op. Door deze efficiënte manier van werken valt de prijs van transport best mee. Vanaf €350,- halen wij auto’s op uit Duitsland. De maximale prijs voor het ophalen van een auto uit Duitsland is €850,-. Dit is alleen wanneer de auto heel ver in het noorden, oosten of zuiden van Duitsland gekocht wordt op een afgelegen plek. Meestal vallen de kosten dus heel erg mee!

Auto halen Duitsland kosten

Je auto zelf halen kost meer dan je denkt

4 Transportbedrijf is verzekerd voor eventuele schade

Als je een auto uit Duitsland via ons laat transporteren ben je verzekerd. Het transportbedrijf is verzekerd voor eventuele schade wanneer er iets mis gaat onderweg. Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit, maar het is wel een veilig idee dat je zeker bent van een schadevrije auto.

Import transport wagen

5 Het is makkelijk als het transportbedrijf alles voor je regelt

Als je zelf je auto moet gaat halen in Duitsland komen daar heel veel handelingen bij kijken. Behalve de auto zelf halen, komen er nog een hoop kleine klusjes bij: De verzekering regelen voor de importauto, de tijdelijke kentekenplaten regelen (let op: rijd niet door Nederland met een Zollkenzeichen van het Duitse autobedrijf), een afspraak maken met de Duitse dealer, de route uitstippelen, vervoer voor de heenweg regelen etc. Dat wordt je allemaal uit handen genomen wanneer het transportbedrijf alles voor je regelt.

Zelf importauto halen

Conclusie; een importauto kan beter op transport

De makkelijkste manier om een importauto in Nederland te krijgen is op een trailer. Neem contact op met thebetaserver.in/importeermijnauto voor informatie over de kosten. De kosten zijn afhankelijk van waar in Duitsland de auto staat. Als je de kosten van zelf de auto halen optelt, dan is het laten transporteren van een auto vaak niet of nauwelijks duurder (al vanaf €350,-). Conclusie; een importauto kan beter opgehaald worden door een transportbedrijf. Neem contact op met Importeermijnauto.nl voor meer informatie over transport en import.