Van BMW X5 naar BMW X5

BMW X5 importeren uit Duitsland

Als iemand terugkeert voor het importeren van een auto door Importeermijnauto.nl zijn we daar natuurlijk trots op. Vandaag leverden wij de derde importauto af aan een inmiddels vaste klant. De van oorsprong Duitse BMW X5 rijdt vanaf vandaag met een Nederlands kenteken rond.

Van X5 naar X5

De eerste auto die wij mochten importeren was een Audi A5 3.0 TDI. Vervolgens werd in 2012 de overstap gemaakt naar een BMW X5 van de (inmiddels) vorige generatie. Vandaag is ook die X5 weer vervangen, door deze nieuwe BMW X5.

BMW X5 importeren

Vorige X5 te koop bij MIAVU Automotive [UPDATE: VERKOCHT]

De oude BMW X5 is blijkbaar goed in de smaak gevallen. Wij hebben deze BMW X5 uit 2010 nu te koop staan. Het betreft een 3.0 diesel met 245pk. De auto heeft een kilometerstand van 122.000 kilometer. Wij ruilen auto’s in wanneer jij je auto laat importeren. Lees hier meer informatie over inruil bij import.

van x5 naar x5

De nieuwe BMW X5 uit Duitsland

De nieuwe auto vonden wij bij BMW Niederlassung in München. In de afgelopen week mochten wij de auto invoeren in Nederland. We regelden de BPM-aangifte, keuring bij de RDW, de tenaamstelling en de Nederlandse kentekenplaten.

Nederlands kenteken BMW

Luxe BMW X5 met Harman Kardon

In Duitsland rijden veel auto’s rond met luxe uitvoeringen. Dat is bij deze BMW X5 niet anders. De auto is onder meer uitgerust met een Harman Kardon geluidssysteem, internetverbinding en DAB+ radio. Hieronder zie je het weerbericht op het iDrive systeem, dit weerbericht wordt geladen via internet.

BMW Duitsland weerbericht

Ook een BMW X5 invoeren in Nederland?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe BMW X5? Het kopen van een auto in Duitsland is voordelig, wij regelen het invoeren van de auto in Nederland. Neem vrijblijvend contact op met Importeermijnauto.nl via info@importeermijnauto.nl of 0297 – 712 555.

Meer informatie over het kopen van een BMW in Duitsland, garantie, een goede BMW vinden in het buitenland en meer.