Video auto import werkwijze

auto import video michiel

Onlangs maakten wij een video waar Michiel alles vertelt over onze werkwijze bij auto import. De video is vanaf vandaag te zien op ons auto import YouTube kanaal!

Dit is de video die wij maakten over onze werkwijze bij het importeren van een auto.

In de video legt Michiel uit hoe wij de import van een auto uit Duitsland regelen. Importeermijnauto.nl neemt het volledige import proces uit handen, of een gedeelte daarvan. Wanneer wij de volledige import van een auto uit Duitsland uit handen nemen regelen wij alles.

Liever lezen in plaats van luisteren? Hier lees je uitgebreid wat Michiel vertelt over auto import in de video:

Duitse auto kopen

We zoeken een geschikte auto die te koop staat in Duitsland en nemen contact op met de Duitse autodealer. De onderhandeling met de verkopende Duitse partij wordt gedaan en we doen een uitgebreide check voordat de auto gekocht wordt. Eventueel regelen wij ook een onafhankelijke aankoopkeuring in Duitsland.

nederland import auto

Transport vanuit Duitsland

Nadat de koop rond is zorgen wij dat de Duitse auto zo snel mogelijk opgehaald wordt. Onze transporteur Frits rijdt wekelijks heen en weer tussen Duitsland en Nederland. Hij levert de auto netjes af bij onze showroom waar de auto veilig en verzekerd gestald wordt.

BPM Aangifte

Als de Duitse auto in Nederland is kunnen wij de auto invoeren. Wij doen zo snel mogelijk op de voordeligste manier de BPM aangifte. Een BPM aangifte is voor iedere auto die naar Nederland komt verplicht. Omdat er meerdere manieren zijn om een BPM berekening te doen, zijn er ook meerdere uitkomsten van het te betalen BPM bedrag. Wij hebben ruime ervaring en toegang tot alle manieren voor BPM aangifte. Daardoor betaal jij uiteindelijk een zo laag mogelijk bedrag aan BPM.

BPM aangifte doen

RDW Keuring

Daarnaast moet de auto naar de RDW keuring worden gebracht. Wij hebben de mogelijkheid om de auto over de weg te rijden zonder dat deze een Nederlands kenteken heeft. Als de RDW keuring is gedaan gaan de BPM aangifte formulieren direct op de post.

keuring RDW import

Het nieuwste Nederlands kenteken

Zodra de Belastingdienst goedkeuring geeft voor de BPM aangifte, komt bij ons het nieuwste Nederlands kenteken binnen. Wij regelen dan dat er luxe kentekenplaten worden gemaakt voor jouw kersverse Nederlandse auto!

Nederlands kenteken auto

Inbouw accessoires

Wil jij dat er in de tussentijd ook nog accessoires worden ingebouwd, zoals een Nederlands goedgekeurd alarmsysteem of banden. Of dat we jouw importauto professioneel poetsen en reinigen, dan doen wij dit graag voor je!

Import auto poetsen