ALPINA importeren uit Duitsland

ALPINA-kopen-in-Duitsland

Een ALPINA importeren uit Duitsland. Wij mochten deze week een exclusieve ALPINA D5 Touring afleveren, net zoals ongeveer een jaar geleden. Dit keer was het de beurt aan een opvallend blauw exemplaar! De van oorsprong Duitse ALPINA rijdt inmiddels rond met een Nederlands kenteken.

ALPINA blauw Duitsland

ALPINA kopen in Duitsland

Een auto kopen in Duitsland levert bijna altijd voordelen op. Maar in het geval van een ALPINA is het bijna een must. Er zijn namelijk maar weinig exemplaren te vinden binnen de grenzen van Nederland. Duitsland is niet alleen het land waar ALPINA gevestigd is, maar ook het land waar de meeste ALPINA’s te vinden zijn. Gelukkig is een ALPINA importeren uit Duitsland goed te doen, wij kunnen je daar bij helpen.

ALPINA-importeren-Nederland

Wat is eigenlijk een ALPINA?

Niet iedereen is bekend met het merk ALPINA. Dat is niet zo gek, want er zijn maar weinig ALPINA’s te vinden in ons land. En wanneer je er snel naar kijkt zou je de auto prima kunnen verwarren met een BMW. In de basis is een ALPINA namelijk een BMW, in dit geval een BMW 5 Serie Touring (535d). Maar toch zijn er een hoop verschillen met het merk waar ALPINA mee samenwerkt en haar modellen op baseert. Vooral onder de motorkap en in de details vinden we een hoop aanpassingen. Liefhebbers zijn er in ieder geval dol op, terecht als je het ons vraagt!

Duitsland-ALPINA-Nederland

Hulp bij ALPINA importeren uit Duitsland

Wij hielpen de koper van deze blauwe ALPINA D5 Touring bij de import in Nederland. Wij mochten onder andere de auto ophalen met de trailer, laten keuren bij de RDW, de BPM aangifte opstellen en poetsen. Daarnaast hielpen we bij de aankoop van de auto met een aankoop check, communicatie met de verkopende partij en begeleiding van de transactie. Het jaar 2017 begon goed, want in de eerste week van januari kwam het Nederlands kenteken binnen. Nu is de ALPINA voorzien van kersverse kentekenplaten en is Nederland een mooie ALPINA rijker!

ALPINA seats import