Audi, BMW, Mercedes en VW populaire importauto’s

Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen zijn bij importeermijnauto.nl steevast de populairste importauto’s. Wij laten je zien waarom deze vier automerken zo populair zijn als importauto.

Luxe voor een goede prijs

Nederlanders staan erom bekend voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. Het liefst een luxe Audi, BMW, Mercedes of Volkswagen voor de beste prijs. En terecht toch? Een importauto biedt hierbij uitkomst. In Duitsland koop je een luxe uitvoering voor een betere prijs. Daarnaast is de kans wat groter dat jouw droomauto bij de oosterburen te koop staat, het aanbod is simpelweg groter.

Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen populaire merken

Veel mensen willen een auto van een van deze luxe merken bemachtigen. De merken zijn sowieso al populair en Duitsland heeft een groot aanbod. De uitvoeringen van Duitse auto’s zijn vaak beter, met meer opties en betere motorisering. Op een duurdere auto is ook nog eens een groter BPM-voordeel te behalen, dat trekt veel Nederlanders over de streep om een Audi, BMW, Mercedes of VW als importauto naar Nederland te halen.

BPM-voordeel op jong gebruikte auto

Het BPM-voordeel op een jong gebruikte auto is relatief groot. Een auto schrijft in zijn eerste paar levensjaren het grootste deel van de waarde af. Dit geldt ook voor de BPM. Merken als Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen schrijven, door de hoge nieuwwaarde, veel af in de eerste jaren. Daarom ben jij als Nederlander spekkoper wanneer je een jong gebruikte luxe auto in Duitsland koopt. Of natuurlijk in een ander Europees land.

Importeermijnauto.nl importeert alles!

Ben jij op zoek naar een nieuwe Audi, BMW, Mercedes of Volkswagen uit het buitenland? Importeermijnauto.nl is de bemiddelaar voor auto-import. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hier. Importeermijnauto.nl helpt bij het importeren van ieder merk en model.