Audi Duitsland? Audi Gebrauchtwagen Plus

Duitse Audi Kopen

Ben je van plan een Audi te gaan kopen in Duitsland? Op Mobile.de staan ruim 100.000 Duitse Audi’s te koop. Hoe kies je daar nou de beste uit? Wanneer je een Audi zoekt uit de Audi Gebrauchtwagen Plus selectie weet je een aantal dingen zeker. Algemene tips voor het kopen van een auto in Duitsland lees je hier.

Audi Gebrauchtwagen Plus

Audi Duitsland hanteert ‘Audi Gebrauchtwagen Plus’ als label. Een Audi met dit label is op 110 punten gecontroleerd door Audi zelf. Voordat een Duitse Audi het label Audi Gebrauchtwagen Plus krijgt moet de auto aan ál deze eisen voldoen. In het Duits heet dit ‘Der 110-Punkte-Check’.

Audi Gebrauchtwagen Plus import

Audi Gebrauchtwagen Plus. De eisen.

De eisen voor een Audi Gebrauchtwagen Plus zijn dus uitgebreid. Het ‘eisenlijstje’ van Audi bestaat uit 110 punten waaronder standaard zaken als verlichting, elektronica, veiligheidsopties, motor en techniek. Maar ook een check voor de kilometerstand, optische staat van de buitenkant en staat van het interieur. Daarnaast zijn alle Audi’s uit de Gebrauchtwagen Plus categorie netjes onderhouden en te koop bij een officieel verkooppunt van Audi Duitsland. Lees hier de volledige Audi Gebrauchtwagen Plus 110 punten check.

Audi Gebrauchtwagen Plus garantie

De garantie die je krijgt op een auto in Duitsland blijft in Nederland geldig. Garantie is Europees geregeld, dat betekent dat je bij de lokale Audi dealer in Nederland aan kan kloppen wanneer er iets mis is. Zowel voor fabrieksgarantie als aanvullende garantie (Audi Gebrauchtwagen Plus) geldt dat deze binnen de EU geldig blijft. Wij krijgen vaak de vraag of je terug moet naar de dealer waar de auto gekocht is. Dit is een misverstand dat gelukkig dus niet waar is.

Een andere Audi niet goed?

Er staan natuurlijk ook veel Audi’s te koop bij andere Duitse autobedrijven. En natuurlijk zijn er een hoop goede dealers bij die Audi’s verkopen waar niets aan mankeert. Toch raden wij meestal aan om een Audi uit de Gebrauchtwagen Plus selectie te kiezen. Gewoon omdat het een stukje meer zekerheid en garanties geeft. Zeker omdat de kans groot is dat je de dealer niet kent, zoals dat in Nederland soms wel het geval is.

Een Audi Gebrauchtwagen Plus zoeken

Overtuigd van de redenen om een Audi uit deze selectie te kopen? Zo’n Audi zoek je hier. Wij kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een geschikte Duitse Audi. Daarnaast kunnen wij het invoeren van jouw Duitse auto regelen. Meer info over invoeren lees je hier.