Een auto importeren is leuk!

BMW 5 Serie kopen Duitsland
Het is leuk om een auto te importeren! Het importeren van een auto uit Duitsland betekent namelijk voordelen. Een aantal voordelen waar iedere autokoper blij van wordt:

Een auto importeren met meer opties dan in Nederland

In Duitsland, onze favoriete bron voor importauto’s, zijn er veel auto’s te vinden met luxe en prettige opties. En wie wordt er nou niet gelukkig van een goed geluidssysteem of een set mooie velgen! De reden dat er zo veel goed uitgevoerde modellen te vinden zijn bij onze oosterburen is de voordeligere aanschafprijs. Daarnaast zijn er veel zogenoemde jahreswagens, daar lees je hier alles over.

De keuze is reuze

Duitsland is groter dan Nederland. Niet alleen in oppervlakte maar ook wanneer je kijkt naar het aantal inwoners. En dat betekent dat er in het auto liefhebbende Duitsland ook veel meer auto’s te koop staan. Dus de kans dat jij je droomauto vindt in Duitsland is simpelweg groter! Kijk maar eens op een Duitse autowebsite als Autoscout24.de of Mobile.de.

Duitsland Nederland auto

Duitse auto met een sterke motor

Omdat de aanschafprijs van een auto in Duitsland lager ligt maken Duitsers sneller de keuze voor een sterkere motor. Een goed voorbeeld is de Audi A6. In Nederland wordt vaak de keuze gemaakt voor een relatief langzame 2.0 TDI. Om die reden importeren wij veel tweedehands Audi’s A6 met een 3.0 TDI uit Duitsland. Gewoon omdat ook de Nederlander liever met een drie-liter motor rijdt dan een twee-liter!

Auto import is voordeliger dan je denkt

Last but not least is het voordelig om een auto te importeren. Voor dezelfde prijs als in Nederland koop je in Duitsland meer auto. De bijkomende kosten van het importeren zijn vaak lager dan je denkt. En ook de BPM kan gunstiger uitvallen dan je had verwacht. Hoe gunstig? Dat kunnen wij voor je uitrekenen. Neem vrijblijvend contact op met Importeermijnauto.nl voor een gratis BPM indicatie.

Een auto importeren is leuk

Meer auto voor hetzelfde geld. Daar wordt iedereen blij van! Lees hier meer over auto import.