Duitse BMW importeren uit Premium Selection

BMW in Duitsland kopen

BMW is een van de meest geïmporteerde automerken via Importeermijnauto.nl. Daarom de belangrijke feiten over het kopen van een BMW in Duitsland op een rijtje. We gaan uit van een auto van de officiële merkdealer, uit de Premium Selection.

Waarom een BMW importeren uit Duitsland?

BMW is een interessant merk voor autoimport. Met name BMW’s tot vier jaar oud zijn om financiële reden gunstig. Maar ook een BMW buiten deze grenzen kan interessant zijn om de uitvoering. Duitsers weten een auto vaak net wat beter uit te voeren dan Nederlanders. Dat komt doordat de nieuwprijs van een auto in Duitsland lager ligt, waardoor er meer ruimte overblijft voor goede opties of een sterkere motor. Kort samengevat; een BMW zoeken in Duitsland vergroot de kans op het vinden van je droomauto.

Premium Selection

De occasionselectie van BMW heet ‘Premium Selection’. Dit is dezelfde naam als BMW in Nederland gebruikt. Voordat een BMW wordt opgenomen in de Duitse Premium Selection wordt de auto op heel veel punten gecheckt. Daarnaast mag een auto in de Premium Selection maximaal 5 jaar oud zijn en 120.000 kilometer op de teller hebben. Bij een BMW uit de Premium Selection maak je aanspraak op garantie en mobiliteitsgarantie. Eigenlijk weet je bij het kopen van een auto uit de Premium Selection bijna zeker dat je een goede auto koopt.

BMW-importeren

BMW en garantie

Wanneer je een BMW wilt kopen met garantie kun je dus het best een auto kopen uit de Premium Selection. De garantie op een auto uit de Premium Selection heet BMW EUROPlus garantie. De garantiedekking is goed geregeld bij BMW, standaard krijg je 12 maanden garantie. Wanneer er iets aan je auto is kun je gewoon terecht bij de dichtstbijzijnde BMW dealer. Uiteraard blijft de garantie gewoon geldig wanneer je de BMW in Nederland invoert. Het enige waar je zelf verantwoordelijk voor bent is het indienen van de claim, dit doet de Nederlandse dealer normaal gesproken niet voor je. BMW keert vervolgens netjes het bedrag uit, uit ervaring blijkt dat dit snel geregeld wordt.

BMW importeren Premium Selection

Een BMW zoeken uit de Premium Selection

Hoe vind je nou een BMW uit de Premium Selection? BMW heeft een eigen zoekfunctie voor BMW’s bij dealerbedrijven. Vink ‘Premium Selection’ aan en de zoekmachine zoekt alleen maar naar auto’s uit de selectie. Vanzelfsprekend. Klik hier om een auto te zoeken uit de Premium Selection.

Een BMW gevonden? Neem contact met ons op voor meer informatie over auto import.