BMW Importeren

Wij kunnen jouw BMW importeren uit Duitsland, de BPM bij de douane voldoen en de auto netjes op Nederlands kenteken laten zetten. Wat jij moet doen? Ons aangeven welke auto je graag wilt kopen. Dat is alles, wij zorgen er vervolgens voor dat je zonder rompslomp een mooie nieuwe BMW uit Duitsland kunt kopen. Je betaalt op die manier een veel lagere prijs voor een luxere auto, waardoor je de kosten voor het importeren van de BMW eenvoudig kunt terugverdienen. Wij kunnen desgewenst het complete importtraject voor je uit handen nemen.

Als je van plan bent om een BMW te kopen is het verstandig om eens verder te kijken dan het aanbod in Nederland. In Duitsland is meer aanbod en een auto importeren scheelt geld. Laat je BMW importeren uit Duitsland!

auto laten importeren

Veel aanbod BMW Duitsland kopen

In Duitsland wonen veel mensen, daardoor rijden er natuurlijk ook veel meer BMW’s rond. Daarnaast is het merk BMW ook nog eens gevestigd in Duitsland. In Duitsland is er dus veel meer aanbod als je op zoek gaat naar een occasion. Wij raden altijd aan om de zoektocht te starten op mobile.de of autoscout24.de. Of wanneer je specifiek zoekt naar een BMW op de Duitse BMW occasion website.

Duitse BMW luxe uitgevoerd

Duitse auto’s zijn vaak uitgevoerd met veel opties. Omdat auto’s in Duitsland een stuk goedkoper zijn, kiezen de inwoners vaker voor een sterke motor of een uitgebreid optiepakket. Dat betekent dat er in Nederland bijvoorbeeld een 520d gekocht wordt en in Duitsland een 530d. Of in Nederland een 3 Serie zonder opties en in Duitsland een ‘Dreier’ met een M-pakket en 18 inch lichtmetalen velgen.

BMW importeren met Premium Selection

De Duitsland heet de occasion selectie van BMW ‘Premium Selection’, net zoals in Nederland. Het voordeel van deze BMW Premium Selection is EUROPlus garantie. Wij kopen en zoeken meestal auto’s uit deze BMW selectie. Dit biedt de meeste zekerheid en de garantie is ook geldig wanneer je de auto in Nederland laat importeren.

BMW Premium Selection

BMW Jahreswagen met lage kilometerstand importeren

‘Jahreswagen’ is een term die je veel hoort bij auto import. Jahreswagens zijn jong gebruikte auto’s die te koop staan bij de Duitse autodealer, in dit geval de BMW dealer natuurlijk. Een jahreswagen wordt korte tijd gereden door medewerkers van BMW. De meeste jahreswagens hebben een kilometerstand van maximaal 10.000 kilometer.

BMW Zorgeloos op Nederlands kenteken

Op die manier kunnen we de BMW importeren uit Duitsland. We melden de auto vervolgens hier in Nederland aan bij de RDW, waar we de auto voor je op kenteken kunnen laten zetten. Het resultaat? Een Duitse BMW voor een scherpe prijs, die hier in Nederland een Nederlands kenteken krijgt. Vanaf dat moment is het een Nederlandse auto, zoals je die ook bij de dealer zou kopen. Wij kunnen jouw BMW importeren en er daarmee voor zorgen dat je veel meer auto krijgt voor het bedrag dat je daarvoor betaalt.

Populaire importauto’s van BMW

BMW is een merk dat in het hoge segment opereert. Auto’s uit dit segment zijn bijna altijd voordelig om te importeren uit Duitsland of ander land. De BMW modellen die wij het meest importeren zijn de BMW 3 Serie, BMW 5 Serie, BMW 6 Serie, BMW X5 en BMW 7 Serie. Maar al vanaf een BMW 1 Serie is al voordeel te halen. Lees hier onze special over BMW 5 Serie importeren uit Duitsland.

BMW importeren uit Duitsland

BMW importeren uit Duitsland

BMW importeren?

Wil je hulp bij de import van jouw BMW uit Duitsland? Wij helpen je graag bij het auto importeren uit Duitsland. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een mailtje naar info@importeermijnauto.nl

Of bel 0297 – 712 555

Importeer mijn auto