BPM berekenen doe je van te voren

BPM Berekeken

Voordat je een auto koopt in Duitsland is het fijn om te weten wat je uit gaat geven. BPM berekenen doe je daarom altijd van te voren. Daarnaast raden wij aan om een kostenplaatje te maken. Zo weet je precies wat je nieuwe importauto gaat kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kostenplaatje

Wanneer wij voor iemand een auto importeren maken we eerst een kostenplaatje. Het gaat er uiteindelijk om wat je onder de streep betaalt voor je importauto. Hierbij houden we rekening met de aanschafprijs, transportkosten, kosten die komen kijken bij het importeren van een auto zoals de RDW keuring en tenaamstelling, en natuurlijk het BPM bedrag.

Doe het van te voren

Bekijk altijd wat je totale kosten zijn voordat je een auto aankoopt in het buitenland. Wellicht valt je keuze na een goede berekening wel op een heel andere uitvoering, of zelfs een andere auto! En natuurlijk wil je ook niet dat je kosten hoger uitvallen dan verwacht. Waardoor de totaalprijs van je importauto ineens boven je budget uitkomt. Maak daarom altijd BPM berekening en kostenoverzicht.

BPM berekenen

Het BPM bedrag is bijna altijd de grootste kostenpost. BPM berekenen van de voren is daarom belangrijk. Het bedrag dat je aan BPM moet betalen is van heel veel verschillende factoren afhankelijk. Daarnaast is de BPM op meerdere manieren te berekenen. Wij kunnen aan de hand van een uitgebreide advertentie een goede inschatting maken van het te betalen BPM bedrag. Zo kom je nooit voor grote verrassingen te staan wanneer je de auto hebt gekocht.

Kostenplaatje aanvragen

Heb jij een importauto op het oog en wil je een kostenplaatje maken? Laat ons je een handje helpen met een gratis BPM indicatie + kostenoverzicht. Wij helpen dagelijks particulieren en bedrijven bij het invoeren van auto’s in Nederland, opstellen van BPM aangiftes en alles wat bij auto import komt kijken.

Hoe veel BPM betaal ik en wat kost mijn importauto?