Coronavirus: Auto importeren tijdens COVID-19 zonder wekenlange wachttijd!

jahreswagen importeren

Het is mogelijk om de wachtrij te omzeilen en uw auto snel in te voeren in Nederland. De wekenlange wachttijden bij de RDW kunnen hierdoor vermeden worden, zo kunt u binnen een week de weg op tijdens de coronacrisis.

COVID-19

De eerste weken van de coronacrisis zijn achter de rug, hierbij waren de RDW-keuringsstations volledig gesloten. Inmiddels zijn de vestigingen onder veiligheidsmaatregelen weer geopend voor particulieren, vanaf 18 mei kunnen particulieren een auto invoeren. Helaas zijn door de sluiting van ruim twee maanden enorme wachtrijen ontstaan. Het duurt op dit moment minimaal 4 tot 5 weken om een keuringsafspraak te maken, bij sommige RDW-keuringsstations loopt de wachtrij nog veel verder op.

Versneld keuren zonder wachttijd

Gelukkig is er een mogelijkheid om de lange wachttijden te omzeilen. Voor RDW-erkende bedrijven geldt de mogelijkheid om de keuring digitaal plaats te laten vinden door middel van een tijdelijke versnelde noodprocedure. Importeermijnauto.nl is een RDW-erkend bedrijf, met de bevoegdheid tot versnelde individuele keuring. Bij ons kunt u het voertuig versneld laten keuren zónder wachttijd. Hierdoor kunt u binnen een week rijden!*

Aangepast tarief

Wij hanteren een aangepast tarief tijdens de coronacrisis, wij besparen tijd en ruimte door de auto niet te hoeven stallen en niet naar het keuringsstation te hoeven gaan. Tijdelijk ontvangt u daarom €100,- korting bij een versnelde RDW-keuring op afstand via Importeermijnauto.nl. Klik hier voor een offerte.

Eerste importauto’s rijden al

Wij hebben in de afgelopen maanden tientallen particulieren en bedrijven kunnen helpen om tijdens COVID-19 toch de aangekochte auto versneld in te kunnen voeren in Nederland. Inmiddels rijden deze ingevoerde auto’s rond in Nederland, uiteraard voorzien van een Nederlands kenteken.

De procedure

De noodprocedure houdt een keuring op afstand in, zo kan de keuring veilig plaatsvinden. Door middel van foto’s wordt de importkeuring uitgevoerd, zonder fysiek contact met de keurmeester. Hierdoor vindt de versnelde procedure veilig plaats om verspreiding van het virus te voorkomen, uiteraard staat veiligheid ook bij ons voorop.

Vrijblijvende offerte versnelde procedure

Klik hier om direct een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel om binnen een week te kunnen rijden.

 

*De afgelopen periode is gebleken dat het kenteken weer binnen 5 werkdagen weer realiseerbaar is. Wij proberen altijd zo snel en efficiënt mogelijk het importproces af te wikkelen, maar blijven ook sterk afhankelijk van de doorlooptijd van RDW en Belastingdienst. Het importtraject kan daarom soms enkele werkdagen langer duren dan beoogd.