De Automobiel Fabriek en auto import

auto importeren bedrijf

Wie Importeermijnauto.nl een beetje volgt, ziet al snel dat wij gevestigd zijn in De Automobiel Fabriek. De Automobiel Fabriek is de naam van het pand waar wij met meerdere bedrijven gevestigd zijn. Wij zijn de expert op het gebied van auto import van ‘De Fabriek’.

Waarom De Automobiel Fabriek?

Het doel van De Automobiel Fabriek is samenwerken. Met meerdere bedrijven tegelijk werken we iedere dag weer aan dit groeiende concept. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden, maar het pand met alles daarin delen we. We hoeven immers niet allemaal een eigen ingang, koffiemachine of verwarming te hebben. Daarnaast is het ook nog eens gezellig en helpen we elkaar!

koffie auto showroom

Wat doen jullie allemaal in De Automobiel Fabriek?

In De Automobiel Fabriek verkopen we allereerst auto’s. In onze showroom vind je voornamelijk auto’s van BMW, Audi, Porsche, MINI en Land Rover. Maar dat is niet het enige wat we doen in De Automobiel Fabriek. Zo hebben wij bijvoorbeeld een verkoopservice, auto import service (Importeermijnauto.nl), poetsservice en maken we auto’s optisch en technisch in orde. Auto’s die steenslag, velgschade, versleten leer of een technisch mankement hebben worden in De Automobiel Fabriek onder handen genomen. En ook inbouw van systemen als een alarm/voertuigvolgsysteem wordt geregeld.

De Automobiel Fabriek importeren

Waar vind ik De Automobiel Fabriek?

De Automobiel Fabriek staat in Uithoorn. We zijn hier sinds ruim 2 jaar gevestigd. Het pand van De Automobiel Fabriek heeft in het verleden dienst gedaan als drukkerij en taxicentrale. Wij hebben de oude industriele looks van het pand behouden, maar wel aangepast naar de gemakken van vandaag. Natuurlijk inclusief goede beveiliging, zodat onze voorraad en importauto’s veilig gestald staan!

auto import bedrijf

Kom een keer kijken in De Automobiel Fabriek!

Kom je een keer langs om te kijken in De Automobiel Fabriek? Iedereen is welkom en we zijn 6 dagen per week geopend. Het is handig om een afspraak te maken wanneer je meer informatie wilt over auto import, dit om te voorkomen dat je moet wachten. Daarvoor neem je contact op via info@importeermijnauto.nl of 0297 – 712 555.

Adres

De Automobiel Fabriek

Amsterdamseweg 10a

1422 AD Uithoorn

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.30 uur tot 18.00 uur

Zaterdag

10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag

Gesloten