Duitse occasionwebsites, onze favorieten van 2018!

Auto-kopen-duitsland-website

Wil jij een Duitse occasion gaan kopen? Goed idee! Wij helpen je een stukje op weg, met een overzicht van onze favoriete websites om auto’s te zoeken van het jaar 2018!

1 – Duitse occasion op Autoscout24.de

Een goed begin is het halve werk, daarom raden wij aan om te kijken op Autoscout24.de. De site is populair, heeft een groot aanbod van Duitse occasions en je vindt hier ongetwijfeld een auto naar je zin. Autoscout24.de is overzichtelijk en heeft een goed aanbod.

2 – Duitse occasion op Mobile.de

Mobile.de is de bekendste occasionsite, met bijna 1,4 miljoen Duitse occasions! Wanneer je Nederlanders hoort praten over auto’s importeren, dan hoor je bijna altijd over “Mobiele-punt-dee-ee” let maar eens op!

3 – Duitse occasion kopen met merkgarantie

Ben je op zoek naar een specifiek merk? Dan kun je ook zoeken naar een Duitse occasion, eventueel met dealergarantie, bij bijvoorbeeld Audi, BMW, Mercedes, Porsche of Volkswagen. Vaak bieden merken zelf occasions aan onder een speciaal label, deze auto’s moeten voldoen aan een uitgebreide checklist. Ga hiervoor naar de Duitse website van je merk naar voorkeur.