Online shoppen: een auto kopen uit Duitsland

een-auto-kopen-uit-duitsland

Wanneer je besluit om een auto aan te schaffen zijn er een hoop keuzes die je moet maken. Maar de belangrijkste keuze is natuurlijk die voor de auto zelf. Waar je vroeger een auto bij de plaatselijke dealer kocht is het tegenwoordig normaal om je droomauto te vinden via internet. En dat kan over heel de wereld! Want de kans dat in het buitenland jouw ideale auto te koop staat is nog veel groter. Een auto kopen uit Duitsland is hierbij vaak de beste optie.

Geen invoerrechten binnen de EU

De Europese Unie zorgt ervoor dat je zonder invoerrechten te betalen een auto kunt kopen in een ander EU-land. De bijkomende kosten van autoimport blijven daardoor erg binnen de perken. Duitsland is onderdeel van de EU. Dat maakt Duitsland tot een land waar steeds meer Nederlanders een auto kopen. Wil je weten hoe veel BPM je nog betaalt op jouw importauto? Vraag dan bij ons een gratis BPM indicatie aan.

een-auto-kopen-uit-duitsland

Duitsland

Natuurlijk is Duitsland onze favoriete bron voor auto’s. Duitsland is een groot land met een grote hoeveelheid auto’s. En een voordeel voor ons als Nederlanders is dat Duitsland dichtbij ligt. Een auto kopen uit Duitsland is dus aan te raden. De markt is ongeveer vijf keer zo groot als de Nederlandse markt. Er zijn dus ook een hoop goed uitgevoerde auto’s beschikbaar in veel verschillende samenstellingen.

Een auto kopen uit Duitsland

Waar vind je dan die Duitse importauto? Wij zoeken het liefst op mobile.de en autoscout24.de. Of op de websites van de merken zelf wanneer wij op zoek zijn naar een occasion bij de officiële dealer met garantie bij bijvoorbeeld Audi, BMW, Mercedes, Porsche of Volkswagen.

Hulp nodig bij het zoeken?

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een auto? Wij kunnen je helpen bij het vinden van jouw ideale nieuwe auto uit Duitsland. We kijken niet alleen naar de motor, uitvoering en kleur. Maar adviseren ook over de betrouwbaarheid van de verkopende partij. Daarnaast kunnen wij helpen met aankoopbegeleiding en natuurlijk het importeren in Nederland. Neem contact op met Importeermijnauto.nl voor meer informatie.