Import Individual van BMW

BMW 4 serie gran coupe

BMW Individual is de afdeling van BMW waar je zelf kunt bepalen hoe je auto wordt uitgevoerd. Wij mochten zo’n bijzonder model importeren vanuit Duitsland. Deze Duitse BMW 420d Gran Coupé is zowel van binnen als van buiten bijzonder luxe uitgevoerd.

Premium Selection

Het importeren van een Individual uitgevoerde BMW was voor onze klant een bewuste keuze. Hij vond de auto zelf en liet het importeren van de Duitse auto aan ons over. De auto werd gekocht bij de officiele BMW dealer in Duitsland, want een auto uit de Premium Selection van BMW was een belangrijke eis voor de aanschaf. Dat houdt immers in dat je 12 maanden garantie krijgt!

import bmw individual nederland

BMW Individual

BMW Individual staat voor exclusiviteit op maat. Wanneer je bij aanschaf van je nieuwe BMW bij deze afdeling aanklopt krijg je de mogelijkheid om werkelijk alles naar je eigen smaak aan te passen. En dat is ook terug te zien in deze 4 Serie Gran Coupé. Dit model van januari 2017 stond te koop bij de BMW dealer in Dinslaken en viel op door de exclusieve lakkleur en het aansluitende, bruin lederen interieur. Natuurlijk is een BMW Individual model te herkennen aan zowel de subtiele badge op het stuurwiel als het kleine embleem aan de buitenkant.

Individual duitsland importereren

Import uit Duitsland

Wij voerden het transport vanuit Duitsland uit en namen het importeren van de auto uit Duitsland voor onze rekening. Onder andere het BPM onderzoek, de BPM aangifte, de invoer bij de RDW, de verzekerde stalling en de tenaamstelling. Een BMW die aangepakt is door de Individual afdeling zien we niet iedere dag, de 420d Gran Coupé trok dan ook genoeg aandacht in de showroom.

BMW 4 Serie duitsland

Aanbod in Duitsland

De 4 Serie rijdt inmiddels rond op de Nederlandse weg. Heb jij ook interesse in een jong gebruikte BMW? Misschien wel een Individual? Neem dan eens contact op met ons en zie wat de mogelijkheden zijn. Duitsland kent een enorm aanbod aan bijzondere auto’s!

import bmw individual duitsland