Inruilen oude auto bij import

import inruil auto

Wat doe je met je oude auto als je een auto in Duitsland koopt? Importeermijnauto.nl biedt twee oplossingen: inruilen of verkoopservice. Op die manier ben je snel van je oude wagen af zonder veel gedoe.

Inruilen in Duitsland niet handig

Een auto inruilen bij de Duitse dealer is heel ingewikkeld. Dit gebeurt dan ook zelden. Een auto in Duitsland inruilen betekent namelijk ook dat hij geëxporteerd en vervoerd moet worden. De Duitse dealer doet dit niet (of niet graag) voor je. Daarnaast levert je auto minder op en het hele proces kost een hoop tijd.

Auto zelf verkopen een hoop gedoe

Wanneer je jouw oude auto niet kan inruilen heb je een andere oplossing nodig. Je kunt je auto zelf op Marktplaats zetten, maar de meeste mensen hebben hier helemaal geen zin in. Denk maar eens na over wat je allemaal moet doen voordat je auto verkocht is: taxeren, schoonmaken, fotograferen, op een verkoopsite plaatsen, kijkers ontvangen, een proefrit maken, onderhandelen, geld in ontvangst nemen en overschrijven. En dan hebben we het nog niet over eventuele onderhoudsbeurten, keuringen of herstel van schade.

MIAVU verkoopt jouw auto

Daarom nemen wij dit voor je uit handen. Importeermijnauto.nl is onderdeel van MIAVU Automotive. MIAVU Verkoopservice zet je auto te koop en zorgt ervoor dat alles geregeld wordt. Alle bovenstaande punten nemen wij over, we hebben hiervoor alles in huis. Zoals een werkplaats, een professioneel poetser, een fotograaf en partners op het gebied van eventueel herstel. De auto wordt gepresenteerd in onze showroom; De Automobiel Fabriek in Uithoorn.

BMW 5 Serie kopen

De Automobiel Fabriek

Doorgaans is de opbrengst hoger dan wanneer u de auto particulier verkoopt. Potentiële kopers worden op een goede manier ontvangen met een lekkere kop koffie in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend waardoor de klant bijna altijd langs kan komen voor een (verzekerde) proefrit. 

Direct inruilen

Wil je direct van je auto af? Dan kunnen wij de auto ook inruilen. Vul hier onze taxatiemodule in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met een voorstel. MIAVU Automotive werkt met een groot inkoopnetwerk. Wanneer je jouw auto inruilt staat het geld snel op je rekening, het grote voordeel van inruilen!

Meer informatie? Neem contact met ons op. 

Telefoon: 0297-712 555

Email: info@importeermijnauto.nl