Mercedes importeren Duitsland

Een Mercedes importeren uit Duitsland lastig? Niet met onze handige services. We zorgen voor het transport van de auto vanuit Duitsland naar Nederland en kunnen hier de invoer bij de RDW voor je verzorgen. Dat betekent dat wij het papierwerk voor onze rekening nemen. Dan heb jij daar in ieder geval geen omkijken naar.

In plaats daarvan kun je een Mercedes importeren via ons. Je geeft aan om welk model het gaat en waar de auto staat. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat de auto naar Nederland komt. Op die manier rijd jij binnenkort een mooie nieuwe Mercedes, zonder dat je daar de hoge Nederlandse prijzen voor betaalt.

Als je van plan bent om een nieuwe Mercedes-Benz te gaan kopen kun je kijken bij de Nederlandse Mercedes dealer. Maar waarom zou je niet een kijkje nemen over de grens? Bijvoorbeeld in Duitsland, waar Mercedes vandaan komt.

auto laten importeren

Mercedes importeren voordeliger

Een Mercedes importeren is vaak voordeliger dan een Mercedes kopen in Nederland. We hebben veel voorbeelden van mensen veel geld konden besparen door het importeren van een Duitse auto. Nog een voordeel is dat er in Duitsland veel meer keuze is. En dat is logisch. In Duitsland is het aanbod veel groter dan Nederland. Daarnaast is een Duitse Mercedes vaak luxer uitgevoerd.

Mercedes importeren uit Duitsland

Duitse auto’s zijn vaak luxe uitgevoerd

Mercedes importeren: Jahreswagens

Mercedes komt uit het Duitse Stuttgart. In Duitsland worden veel Mercedes jahreswagens uitgegeven. Een jahreswagen is een auto die maximaal een jaar gereden wordt door een werknemer van Mercedes. Ook Audi en BMW hebben bijvoorbeeld jahreswagens te koop. De voordelen van jahreswagens zijn het recente bouwjaar en de lage kilometerstand. Een Jahreswagen van Mercedes importeren is dus ideaal.

Mercedes uit Duitsland kopen

Mercedes importeren: Junge Sterne

Junge Sterne, oftwel ‘jonge sterren’. Zo noemt Mercedes in Duitsland de occasionselectie. Onderdeel van de garanties van de Junge Sternen zijn 24 maanden garantie voor heel Europa, 12 maanden mobiliteitsgarantie en een gegarandeerde kilometerstand. In deze video van Mercedes-Benz Berlijn wordt in het Duits uitgelegd waar een ‘Junge Sterne Mercedes’ allemaal aan voldoet. Een Junge Sterne zoeken?

Mercedes modellen uit Duitsland

Een Mercedes importeren gebeurt bij ons vaak. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld de Mercedes C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse. Maar voor bijna iedere Mercedes is er wel een reden om deze in Duitsland te zoeken. Wij vonden in Duitsland bijvoorbeeld deze rode Mercedes-Benz A-Klasse die in Nederland niet te vinden was!

Jouw Mercedes snel geïmporteerd via Importeermijnauto.nl

Jouw Mercedes snel geïmporteerd via Importeermijnauto.nl

Importeer mijn Mercedes!

Wil je graag geholpen worden met het importeren van een Mercedes uit Duitsland? Of wil je dat wij een geschikte Duitse Mercedes zoeken? Neem contact op met ons en ontdek wat wij voor je kunnen doen. We zoeken bijvoorbeeld auto’s in het buitenland, regelen het transport, de invoer bij de RDW, de BPM aangifte en het kenteken.

auto laten importeren

Wij staan klaar voor de import van jouw Mercedes!

Wij staan klaar voor de import van jouw Mercedes!