Mercedes importeren; Junge Sterne

Mercedes-kopen-in-duitsland

Het Duitse Mercedes-Benz is een van de meest geïmporteerde automerken bij Importeermijnauto.nl. Mercedes is een premium automerk dat van oudsher bekend staat om luxe limousines. De laatste jaren weet Mercedes ook voet aan de grond te krijgen bij een wat jongere doelgroep, met modellen als de A-Klasse en CLA.

Stukje meer auto

Ook als importmerk doet Mercedes het dus goed. Het importeren van een Mercedes-Benz is interessant om meerdere redenen. Maar de belangrijkste is de aanwezigheid van goed gemotoriseerde modellen in luxe uitvoeringen. In Duitsland krijg je voor hetzelfde geld gewoon een stukje meer auto.

Mercedes-Import-bedrijf

Een Mercedes-Benz in topconditie

Wij vertellen je in dit artikel wat meer over de Jungen Sterne. De occasionselectie van Mercedes-Benz zelf. De Jungen Sterne zijn een selectie van modellen in topconditie. Voordat Mercedes een auto dit label geeft moet deze aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moet de auto jong zijn en een lage kilometerstand hebben. Daarnaast moet de volledige historie van de auto bekend zijn. Onderdeel hiervan zijn de onderhoudshistorie en kilometerstand. De kilometerstand wordt dan ook gegarandeerd. Ook de Duitse versie van de APK mag niet ouder zijn dan 3 maanden. In Duitsland noemt men dit ‘Haubtuntersuch’.

Garantie en zekerheid

Een Junge Sterne wordt altijd geleverd met 24 maanden garantie. Mercedes biedt hiermee dan ook de beste garantie van alle Duitse merken. De eerste 12 maanden krijg je mobiliteitsgarantie en pechhulp in Europa. Hierbij hoort ook vervangend vervoer. Dit kan (vergoeding voor) een leenauto, taxi, trein of zelfs een vliegtuig zijn. Daarnaast hoeft een Junge Sterne de eerste 7500 kilometer en/of 6 maanden geen standaard onderhoudsbeurt te hebben. Dit is geregeld door Mercedes. De Junge Sterne garantie blijft geldig na import in Nederland en is overdraagbaar bij verkoop van de auto.

Mercedes-Benz

Populaire importauto’s van Mercedes

Dat auto’s uit deze selectie een goede keuze zijn is wel duidelijk. Auto’s met dit label zijn auto’s uit de complete modellijn van Mercedes. Van A-Klasse tot S-Klasse. De meest geïmporteerde modellen van Mercedes-Benz bij ons zijn de C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse. Maar de laatste tijd zijn ook de A-Klasse, CLA en GLC erg populair.

Mercedes-Duitsland-Importeren

Zoeken naar een Junge Sterne Mercedes

Waar vind ik een Mercedes-Benz uit de Junge Sterne selectie? Je kunt natuurlijk een auto zoeken op Mobile.de of Autoscout24.de. Maar wanneer je specifiek op zoek bent naar een Junge Sterne kun je ook zoeken via de website van Mercedes-Benz DuitslandHeb je liever dat wij op zoek gaan naar een perfecte auto, dan kunnen wij je daar ook mee helpen.

Mercedes-importeren-junge-sterne

Een Mercedes-Benz importeren uit Duitsland?

Als jij je droomauto hebt gevonden moet de auto nog worden aangekocht en ingevoerd in Nederland. Wij helpen met aankoopbegeleiding en onze importservice.