Bijzondere Mercedes uit Duitsland importeren

Als je de perfecte auto niet in Nederland vindt, kun je een auto zoeken in Duitsland. Naast het voordeel wat er meestal te halen is op de aankoopprijs bij importeren, is er in Duitsland namelijk veel meer keuze. Wij werden benaderd voor een zoekopdracht: een bijzondere Mercedes uit Duitsland importeren.

Mercedes uit Duitsland importeren

In Nederland was er geen enkele Mercedes te vinden die naar smaak was van de klant. Wij kregen daarom de opdracht om over de grens te kijken. Naar een rode Mercedes uit Duitsland, bij een officiële Duitse Mercedes dealer. De auto moest rood zijn, een automaat en een lage kilometerstand hebben. Een auto kopen bij een officiële Duitse merkdealer is iets wat wij altijd aanraden, dan heb je namelijk de maximale zekerheid op een goede auto.

Mercedes-Benz A-Klasse Duitsland importeren

De kans om een bijzondere auto te vinden is groter in Duitsland. Meer aanbod betekent meer keuze en kans op de ideale import auto.

Bijzondere combinatie alleen in Duitsland

Wij vonden een geschikte rode ‘A’ bij een officiële Duitse Mercedes dealer: ‘Ostendorf GmbH’ in het Duitse plaatsje ‘Ahlen’. De A-Klasse die wij vonden is rood, voorzien van een automatische transmissie en heeft slechts 35.000 kilometer op de teller. Wij regelden het contact met de dealer en de aankoop. Het transport werd geregeld door onze vaste transporteur Frits met de Benedictra. Hij bracht de rode Mercedes samen met een import BMW X5 uit Duitsland naar Nederland.

Importeren Mercedes uit Duitsland

RDW Amsterdam

Op donderdagochtend vroeg werden de twee importauto’s afgeleverd. De volgende dag reden Yves en Alwin met beide Duitse importauto’s naar het RDW aan de A5 in Amsterdam. Dit was meteen een goede test voor de airco, want de temperatuurmeters gaven temperaturen van over de 30 graden aan! Beide auto’s komen zonder problemen, met het hoofd koel, door de RDW keuring.

Mercedes uit Duitsland importeren

BPM aangifte en poetsbeurt

Na de RDW keuring krijgen we de papieren die nodig zijn voor de BPM aangifte. Bij ons op kantoor in Uithoorn, De Automobiel Fabriek, wordt de BPM aangifte op de meest voordelige manier afgerond. Terwijl Maikel de importauto van binnen en van buiten een professionele poetsbeurt geeft. Korte tijd later wordt het Nederlandse kenteken officieel toegekend. We zijn klaar met het importeren van de Mercedes uit Duitsland. De kentekenplaten worden gemonteerd en de auto kan de Nederlandse weg op.

Wij van Importeermijnauto.nl wensen de nieuwe eigenaar veel fijne kilometers toe!

Mercedes uit Duitsland importeren poetsen

De Mercedes uit Duitsland wordt gepoetst door Maikel in De Automobiel Fabriek.

Ook een Mercedes uit Duitsland importeren?