Nieuwe Volvo XC90 importeren, wachtrij omzeilen

Volvo XC90 T8 te koop

UPDATE (11/2015): DE VOLVO XC90 T8 TWIN ENGINE (7% BIJTELLING) IS NIET MEER LEVERBAAR IN 2015. 

Wij zijn honderden keren gebeld en gemaild voor de Volvo XC90 T8 Twin Engine. Helaas is de auto niet meer leverbaar dit jaar. We hebben zelfs een enorme wachtlijst voor de auto. Voor het jaar 2016 is de Volvo nog wel te verkrijgen, maar dan valt de auto helaas wel in de categorie van 15% bijtelling. Desondanks is dit nog steeds voordelig. Heeft u interesse in het importeren van een Volvo XC90 in 2016, dan kunt u contact opnemen.

Lees hier het oorspronkelijke artikel van 07/2015:

De nieuwe Volvo XC90. Deze auto begint langzaam te verschijnen op de wegen in Nederland, inmiddels rijden er enkele Volvo’s XC90 rond. De Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid was in Nederland al uitverkocht voordat deze überhaupt in de showroom stond. Dit jaar valt het vlaggenschip van Volvo in Nederland in de categorie van 7% bijtelling. Zijn ze nog verkrijgbaar? En hoe zit het met het importeren van een Volvo XC90 T8 uit het buitenland? Omzeil je dan de wachtrij? Wij zochten het voor je uit!

De nieuwe Volvo XC90 T8: 407pk en toch 7% bijtelling

Een SUV uit de grootste klasse, 407pk sterk, 7-zits en mét vierwielaandrijving. Dan denk je toch niet aan 7% bijtelling (2015: 7%, 2016: 15% bijtelling) en een CO2-uitstoot van slechts 49 gram per kilometer? Volvo heeft nu een plug-in hybrid versie van de nieuwe Volvo XC90 en maakt het mogelijk. Logisch dat er in Nederland een ware run is op deze ‘Volvo XC90 T8 Twin Engine’. Hier lees je alles over de actuele regels voor bijtelling. Wist je dat auto’s die in 2015 op Nederlands kenteken worden/zijn gezet nog 60 maanden van 7% bijtelling profiteren?

De nieuwe Volvo XC90 met lange levertijd

Voor de mensen die nu graag een nieuwe Volvo XC90 T8 willen is er bij de Nederlandse dealer een zeer lange levertijd. De XC90 was uitverkocht voordat hij bij de dealer te koop of te zien was! Voor een D4, D5 of T5 is deze levertijd nog te overzien. Maar voor de plug-in hybride Volvo XC90 T8 uit de categorie 7% bijtelling ben je te laat. De auto zal pas leverbaar zijn in 2016. In 2016 gelden nieuwe regels voor bijtelling en dan valt de nieuwe XC90 in de categorie met 15% bijtelling.

De nieuwe Volvo XC90 importeren?

In het buitenland, bijvoorbeeld Volvo’s uit Duitsland, gelden andere belastingregels. Dus geen 7% of 15% bijtelling. Wij weten uit ervaring dat er op korte termijn in Duitsland auto’s te koop komen die in Nederland uitverkocht zijn. En wat dacht je van het thuisland van Volvo, Zweden. Dat betekent dat het nog mogelijk is om een Volvo XC90 in 2015 op Nederlands kenteken te krijgen. En dat betekent dan weer dat je nog kunt profiteren van 7% bijtelling op je XC90! Het is met een beetje geluk dus nog mogelijk om een Volvo XC90 te rijden tegen een zeer lage bijtelling, ondanks de enorme levertijd in Nederland. Garanderen kunnen we dit helaas niet. Maar we houden de Europese markt in de gaten of helpen jou met het importeren van een Volvo.

Nieuwe Volvo XC90 importeren levertijd

De nieuwe Volvo XC90 invoeren, Importeermijnauto.nl helpt

Wij houden de markt in Duitsland en andere Europese landen scherp in de gaten. We wisten eerder auto’s te regelen die profiteren van 7% bijtelling maar niet meer verkrijgbaar waren in Nederland. Bijvoorbeeld een Mercedes E350 Plug-in Hybrid. En er zijn meer van dit soort auto’s, denk aan de Porsche Cayenne S E-Hybrid, Mercedes GLE 500e en BMW X5 xDrive40e. Auto’s die dit jaar op Nederlands kenteken worden gezet profiteren 60 maanden lang van 7% bijtelling!

Om een XC90 te bemachtigen moet je er bovenop zitten en snel handelen. We garanderen het niet, maar het is best mogelijk dat er in 2015 nog een XC90 T8 in Duitsland of bijvoorbeeld Zweden of België beschikbaar komt. Maar ook als het 2016 wordt is het importeren van een Volvo XC90 uit het buitenland natuurlijk nog voordelig. Lees meer over te behalen voordeel bij auto import. Voor de meest actuele informatie kunt u contact opnemen met Importeermijnauto.nl