Importeermijnauto.nl begeleidt en regelt de import van de buitenlandse auto, maar houdt ook rekening met aanvullende en specifieke wensen van de klant. Als de importauto geïmporteerd is en bij ons gestald staat, kunnen wij ervoor zorgen dat er veiligheids-, multimedia- of communicatiesystemen of andere accessoires ingebouwd worden. Om de auto uiteindelijk helemaal naar jouw smaak af te leveren.

Alarmsystemen

In samenspraak met AMS Mobile kunnen we een alarmsysteem laten inbouwen. Van VBV – SCM Alarmsysteem tot en met Voertuigvolgsysteem (VVS) met jamming detectie . Er zijn verzekeraars die een Nederlands goedgekeurd alarmsysteem eisen, dus voor de inbouw daarvan kun je gewoon bij ons terecht.

Car audio-uitbreiding

Van een set speakers tot een compleet DVD-systeem in je importauto: wij kunnen het – op maat – regelen. Onze audiopartner is gespecialiseerd in het inbouwen van hoogwaardige car audio en multimedia. Een multimedia-interfase, voor iPhone en iPod wordt bijvoorbeeld vaak nog ingebouwd. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Banden- en velgenservice

Of je nu zomer- of winterbanden voor je importauto wil, of juist andere lichtmetalen wielen: wij kunnen hiervoor zorgen. Maar ook velgenherstel is mogelijk. Met Profile Hogendoorn hebben wij als buren nauw contact, dus informeer gerust naar de mogelijkheden

Chiptuning

Met chiptuning kan je importauto een fijne vermogensupgrade krijgen. Vrijwel ieder type auto is hiervoor geschikt en in samenspraak met Chiptuning Experience wordt de chiptuning op maat samengesteld. Het overwegen waard, toch?

Carwrapping

Het wrappen van auto’s is al enkele jaren ‘hot’ en zelfs autofabrikanten leveren nieuwe auto’s met een matte lak. Dus waarom jij niet? Dit kunnen wij professioneel voor je laten zetten, om je importauto een geheel eigen look te geven.

Originele inbouwopties

We hebben een mooie importauto voor je geïmporteerd, maar je had eigenlijk liever nog cruise control gehad, of een armsteun: met onze dealercontacten kunnen wij ervoor zorgen dat er originele fabrieksopties worden ingebouwd. Zo zetten we de puntjes op de i.

Thuisbreng service

De importauto is gereed en klaar voor levering. Dit kan in onze eigen showroom in Uithoorn, maar we kunnen er ook voor zorgen dat je nieuwe auto bij jou thuis of op kantoor afgeleverd wordt.

Afleverpakket

Het komt vaak voor dat wanneer we een importauto uit Duitsland ophalen de tankinhoud (vrij) leeg is. Bij Nederlandse autodealers ben je vaak verplicht om afleverkosten te vragen, bij ons is het een mogelijkheid. In ons afleverpakket (100 euro) zit:

Wassen + uitzuigen

Brandstof (á 50 euro)
Controle water en olie en banden
Omzetten boordcomputer, navigatie en/of radio

Afleverpakket+ (195 euro)
Afleverpakket uitgebreid met professioneel poetsen en reinigen (showroom klaar)

Auto in- en verkoopservice

Importeermijnauto.nl is onderdeel van MIAVU Automotive en onder die tak bieden wij onze auto in- en verkoop service aan. Je hebt een importauto geïmporteerd maar je wil je huidige auto van de hand doen: wij kunnen jou die zorgen uit handen nemen.

We kunnen jouw huidige auto met taxatiewaarde innemen of we veilen de auto. We kunnen ook de auto in opdracht van de klant verkopen.

De volgende onderdelen kunnen wij voor je doen:

  • Het taxeren en de waarde bepalen (o.a. door controle op schade, onderhoudshistorie etc.).
  • Het direct vaststellen van een marktconforme vraagprijs.
  • Het professioneel reconditioneren, poetsen en showroom-klaar maken.
  • Het actief adverteren op alle bekende autosites en op social media.
  • Het ontvangen van geïnteresseerden in onze ruime showroom.
  • Het overnemen van het algehele verkoopproces.
  • Het opstellen en sluiten van de koopovereenkomst.
  • Het begeleiden van de betaling.
  • Het verzorgen van de tenaamstelling en vrijwaring van eigenaren.
  • Het afleveren van de auto aan de nieuwe eigenaar.

Informeer maar de mogelijkheden.

Tijdelijk exportkenteken

Een importauto wordt niet standaard geleverd met een kenteken, daarvoor kun je (via ons) een tijdelijk kenteken aanvragen. Een vijfdaags kenteken (wit met geel vlak) is vanuit Nederland leverbaar, maar daar is momenteel veel discussie over. De ervaring leert dat de kans om met dit kenteken staande te worden gehouden zeer groot is. Om die reden staan wij niet achter deze constructie. Een exportkenteken (wit met rood vlak), ook wel Zoll-kenteken genoemd, wordt door de dealer geregeld en is gekoppeld aan het chassisnummer. Dit kenteken is 15 dagen geldig. Om een hoop rompslomp en reiskosten te voorkomen, kun je de importauto laten transporteren met een vrachtwagen of auto-ambulance. Dan hoeft de auto niet een kenteken te hebben. Wij bieden daarom transportservice aan, verzekerd en wel.

Haal-en-breng service

In onze showroom aan de Amsterdamseweg 10a in Uithoorn (onder de rook van Schiphol) stallen wij je importauto en kun je die daar ook ophalen, maar wij bieden tegen meerprijs ook onze ‘haal-en-breng’ service aan. De importauto kunnen we dan op desgewenste locatie in Nederland afleveren. Bij je thuis of op kantoor.