RDW Corona Noodprocedure: Import mogelijk via Importeermijnauto.nl!

Vanaf vandaag is het voor Importeermijnauto.nl weer mogelijk om auto’s in Nederland in te voeren. Particulieren zijn tijdelijk afgesloten van deze methode, nu RDW-keuringsstations grotendeels gesloten zijn door het coronavirus. Importeermijnauto.nl kan gebruik maken van de Corona Noodprocedure van de RDW.

De afgelopen weken was het onmogelijk om auto’s in te voeren in Nederland. De RDW-keuringsstations zijn vanuit veiligheidsoverwegingen rondom het coronavirus (COVID-19) vrijwel geheel gesloten, fysieke keuringen waren daardoor niet mogelijk en de autoimport lag tijdelijk stil. Tot vandaag!

Om de continuïteit te waarborgen heeft de RDW het voor RDW-erkende bedrijven nu mogelijk gemaakt om toch de procedure te doorlopen met een ‘Corona Noodprocedure’. Importeermijnauto.nl kan hierdoor helpen bij de invoer van een voertuig in Nederland. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven.

Tijdens deze corona crisis, is het mogelijk om via een tijdelijke procedure auto’s in te kunnen schrijven. Importeermijnauto.nl verzorgt de procedure digitaal en op afstand, zo is het veilig voor iedereen. Voertuigen kunnen worden voorzien van een Nederlands kenteken en jouw importauto kan gewoon de weg op!

Ik wil mijn auto laten importeren