Transport nodig voor uw importauto?

Wie een auto koopt in het buitenland wil die auto natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Daarvoor moet de auto, vanzelfsprekend, eerst naar Nederland gebracht worden. Importeermijnauto.nl biedt daarom transportservice aan, als extra service bijimport van uw auto uit het buitenland.

Transport vanuit Duitsland en de rest van de wereld

De meeste auto’s worden aangekocht in Duitsland. Transport van een importauto uit Duitsland komt dan ook het meest voor. Maar natuurlijk is Duitsland niet het enige land waar importauto’s vandaan komen. Importeermijnauto.nl regelt transport vanuit vrijwel ieder land ter wereld. Wil je weten of wij jouw auto kunnen transporteren? Neem dan contact met ons op voor een voorstel.

aanvragen

Veilig en verzekerd transport importauto

De chauffeurs die voor Importeermijnauto.nl auto’s vervoeren zijn zeer ervaren. Zij kennen de Europese snelwegen als hun broekzak. Daarnaast zijn de trucks van goede en professionele kwaliteit. Natuurlijk kan er altijd een ongeluk gebeuren onderweg. Mocht dit gebeuren, dan is uw importauto goed verzekerd. Ook voordat de auto op de trailer wordt gereden voert onze chauffeur een controle uit. Hij bekijkt uw auto van binnen en buiten, constateert eventueel onbekende schades en maakt hier een notitie van.

Waarom transport door een bedrijf?

Het laten transporteren van een auto is de beste optie bij auto import. Zowel wanneer je kijkt naar de kosten als naar veiligheid. Een auto zelf halen is erg tijdrovend en brengt meer kosten met zich mee dan je in eerste instantie zou denken. Denk aan een trein/vliegticket, verzekering, tijdelijk kenteken, brandstof voor de terugreis en eventueel een overnachting. Daarnaast rijdt u vaak rond met een WA-verzekering en mag u in Nederland niet met het Duitse eendagskenteken rijden.

Transport door Importeermijnauto.nl is verzekerd, veilig en snel.

Kosten transport importauto

Al vanaf €350,- transporteren wij importauto’s naar Nederland. Omdat de prijs afhankelijk is van de locatie waar de auto opgehaald wordt, geven wij de exacte kosten voor het transport op aanvraag.

Contact

Wilt u weten wat transport van uw importauto kost,

doe dan hier vrijblijvend uw aanvraag.

  Vraag hieronder in 3 stappen een vrijblijvend offerte aan.

  1. Uw gegevens  2. Enkele gegevens van het voertuig


  3. Opmerkingen en foto


  Vervolg stappen

  • - U ontvangt eerst van ons een ontvangt bericht voor de mogelijkheden
  • - Na overleg met u gaan we uw transportaanvraag inplannen

  Ontmoet Frits

  Frits is een van onze vaste en vertrouwde chauffeurs. Frits zit al 30 jaar in de transportbranche en heeft sinds 15 jaar zijn eigen transportbedrijf.

  Hij kent Duitsland als zijn broekzak en voldoet aan alle certificeringen. Zijn favoriete regio is Beieren en zijn favoriete wegrestaurant is ‘Räststätte Wertheim’.

  De voordelen bij Importeermijnauto

  • Vertrouwde chaffeurs
  • Uw transport is veilig en verzekerd
  • Transparante manier van zakendoen
  • Verzekerde opslag in onze loods
  Regel het vandaag nog!