Wij importeren auto’s van ieder merk. Een merk auto dat we zeer regelmatig mogen importeren is Volkswagen. Een VW wordt meestal gekocht in Duitsland, wij voeren de auto dan in Nederland in. Meestal is een Volkswagen importeren uit Duitsland goedkoper dan een aankoop bij de Nederlandse VW dealer.

Volkswagen importeren uit Duitsland

Volkswagen komt zelf uit Duitsland, de Duitse plaats Wolfsburg is de thuisbasis van het merk. In Duitsland rijden veel mensen in een auto uit eigen land en zodoende is er ook veel keuze als je een VW wil kopen in Duitsland. Het voordeel van Duitse auto’s is de uitvoering. Duitse auto’s zijn vaak luxe uitgevoerd omdat de aanschafprijs van een auto in Duitsland lager ligt.

Volkswagen importeren

Veel Volkswagens betekent veel keuze

Zoals je ongetwijfeld weet is Duitsland veel groter dan Nederland. Het inwoneraantal ligt ongeveer 5x zo hoog, vanzelfsprekend dat er ook veel meer auto’s zijn! Het grote aanbod zorgt ervoor dat de kans op het vinden van jouw ideale VW ook stukken groter is. Wij importeren veel auto’s uit Duitsland omdat ze in Nederland niet te vinden zijn in de gewenste uitvoering.

Volkswagen Polo en Golf populair in Nederland

De Volkswagen Golf en Volkswagen Polo begeven zich steevast bovenaan de lijst van meest geïmporteerde voertuigen van heel Nederland. Bij particulieren is met name de VW Golf een zeer populaire importauto.

Volkswagen Sharan importeren Duitsland

Volkswagen garantie Duitsland

Zoals bijna ieder merk heeft ook Volkswagen een occasionselectie. Bij Volkswagen in Duitsland heet dit een ‘Das WeltAuto’. Zo’n VW uit de occasionselectie van Volkswagen voldoet aan een hoop eisen, waardoor je meer zekerheid hebt bij het kopen van een VW in Duitsland.

Volkswagen DasWelt auto importeren

Jahreswagen

Een begrip dat we in Nederland niet kennen is de ‘Jahreswagen’. Jahreswagens zijn auto’s die korte tijd gereden zijn door een medewerker van het automerk. Alle Duitse merken bieden deze modellen aan met een lage kilometerstand en fabrieksgarantie. Ook Volkswagen biedt jahreswagens aan. Zoek hier jouw Duitse Volkswagen Jahreswagen.

Een VW importeren

Wil jij ook een Volkswagen importeren uit Duitsland? Wij kunnen jou helpen met de aankoop, het transport, het invoeren in Nederland en de tenaamstelling! Neem contact op met Importeermijnauto.nl.

Telefoon: 0297-712 550

Mail: info@importeermijnauto.nl