Van het zoeken naar een importauto tot aan de aflevering in onze showroom, of op een gewenste locatie: thebetaserver.in/importeermijnauto doet dit graag voor jou. Maar hoe? En wat komt er bij kijken?

  • zoeken, vinden
  • aanschaf, bpm en invoerkosten
  • transport en importfee
  • accessoires en aflevering

Beginnen bij het begin: het zoeken en vinden van jouw importauto.

Heb je een mooie auto in Duitsland of in een ander land gevonden? Laat de auto zorgeloos importeren door ons. Wij nemen het gehele contact met de desbetreffende autodealer over en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Ben je er nog niet zeker van welke auto het precies moet worden? Geen enkel probleem, wij gaan graag voor je op zoek en vinden bij officiële merkdealers jouw ideale importauto. En anders bij onze gerenommeerde contacten. Wij gaan verder dan alleen het vinden van een auto. Door middel van een meervoudige puntencheck informeren wij naar de actuele status van de importauto, zoals garantie, kilometerstand, bandenprofiel en schade- en onderhoudshistorie. Een aankoopkeuring behoort tevens tot de mogelijkheden, zodat jij én wij achter de gevonden importauto staan.

Kostenopbouw: service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel

Onze filosofie is dat wij volledig inzicht geven voor wat wij rekenen. Naast aanschafprijs, geven wij een zo gunstig mogelijke indicatieprijs van de rest-BPM en zijn wij transparant over kosten die gemaakt zullen worden. Je weet bij ons van te voren waar je aan toe bent en wij onderscheiden ons daarin. Het zal altijd ergens goedkoper kunnen, maar dat gaat dan vaak ten koste van de service en kwaliteit. Wij bieden de hoogst haalbare service en zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan. Dit alles om jou het beste van het beste te kunnen leveren voor een goede prijs. Wij verrassen je met het eindresultaat, niet met een meerprijs.

Transport, import en registratie: alles in huis

Je importauto is gekocht en kan nu naar Nederland getransporteerd worden. Voor een veilig en vertrouwd gevoel hebben wij een eigen transporteur in huis, waar we sinds jaar en dag mee samenwerken. Zij zijn een verlengstuk van thebetaserver.in/importeermijnauto en kennen onze eisen en verwachtingen. Voordat onze transporteur jouw importauto op de vrachtwagen rijdt, controleert hij de auto kritisch en verstuurt vooraf enkele foto’s naar ons kantoor. Om zekerheid te garanderen, slaapt de chauffeur enkel op beveiligde parkeerplaatsen en zijn wij verzekerd volgens het CMR-verdrag. Dit betekent dat de aansprakelijkheid van de transportondernemer internationaal is vastgelegd. Een veilig idee.

Dan is het tijd om de import af te wikkelen, met de keuring bij het RDW en fiscale afwikkeling van de BPM in Nederland. In afwachting van de kentekenregistratie stallen wij je nieuwe importauto in onze eigen showroom in Uithoorn, waar wij van maandag t/m zaterdag aanwezig zijn. Voor meer informatie zie ‘openingstijden’.

Inbouw en aflevering: tot in de laatste puntjes

Voordat we de auto aan je afleveren, verzorgen wij gewenste accessoires zoals alarm, chiptuning, multimedia, winterbanden, etc. Verder kunnen wij je voorzien van (aanvullende) garanties en verzekeringen en leveren we de auto af met luxe kentekenplaten.

En dan is het zover: de auto zal uiteindelijk in onze showroom voor je klaarstaan, waar heerlijke, verse koffie op je wacht. Of wij leveren de auto bij je thuis of op kantoor af. Met onze auto in- en verkoopservice kunnen wij de zorg over je huidige auto op ons nemen, daarvoor bieden wij verschillende soorten ‘inruil’ mogelijkheden. Zo kunnen wij jouw auto met taxatiewaarde innemen of veilen we de auto. Benieuwd naar de werkwijze autoimport? Neem gerust contact op.