Jouw droomauto, ons importnetwerk

Jouw droomauto, ons importnetwerk

Importeermijnauto.nl biedt onze zoekservice aan voor het vinden van jouw importauto. Naar aanleiding van een kritische intake, waar wij naar jouw wensen en specificaties luisteren, kunnen wij op zoek gaan naar je ideale importauto. In het voortraject, waarin wij adviseren, gaan wij proactief op zoek naar enkele importauto’s die volgens jouw wensen en eisen voldoen. We stellen een korte lijst op van enkele auto’s die binnen de zoekmarges vallen en kiezen – in samenspraak met de klant – een importauto, waar we concreet actie op ondernemen. Met onze dealerervaringen en dealercontacten weten we precies waar we op moeten letten. Binnen ons autonetwerk zoeken we ook naar auto’s op buitenlandse autoveilingen. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite.

Jouw droomauto, ons importnetwerk

Wij vinden het belangrijk dat we een goede en geschikte importauto voor je vinden en daarin zijn wij eerlijk en open over. Zo denken we met je mee over zaken als restwaarde en gaan we niet blind af van wat de klant wil. We vinden belangrijk dat beide partijen achter de gekozen importauto staan. Voor onze zoekservice vragen wij 250 euro.

Voor het verdere proces zijn wij ook jouw verlengstuk, met mogelijkheid tot het transporteren tot aan het op invoeren bij de RDW en de auto op kenteken zetten. In onze showroom in Uithoorn kunnen we de auto voor je stallen tot aan de aflevering bij ons, bij jou thuis of op kantoor.